Comencem el taller!

En aquest nou trimestre hem començat un nou crèdit, cinema en curs.

El primer dia de classe la Maria Roig, la nostra professora ens va fer que ens presentèssim tots els alumnes, i tot desprès ens explicà el que fariem durant aquest crèdit.

Estudiarem les possibilitats expressives de la fotografia els seus principis teòrics i els posarem en pràctica a partir d’un projecte previ.

Cinema en curs és un projecte impulsat pels departaments d’Educació i Cultura que comptarà amb el suport de professionals del cinema i mitjans tècnics aliens a l’institut. Es tracta de donar una formació en la realització cinematográfica a partir de l’experiència pràctica. L’objectiu d’aquest crèdit es aconseguir l’immersió dels estudiants en les tècniques i el món del cinema, mitjançant un treball creatiu, artístic, crític i reflexiu.

Tot després, ens han presentat a la Meritxell, per mitjà de dues fotografies, caracteritzant-la.

També podem dir que hem anat profunditzant el tema de la fotografia, hem conegut a la primera fotografia de la història y unes altres obres d’altres autors importants tan catalans com a internacionals.

Una resposta a “Comencem el taller!”

  1. Anònim Diu:

    km es ke no tn cmt.

Deixa una resposta