Localitzacions dels minuts

Hem començat a fer les fotos de les localitzacions dels nostres minuts.

 Ens agrada fer la cuina de la nostra escola. Tomàs i Nabil

 Hem triat el Mercat de Santa Caterina. Homero i Benja

 He triat l’escola de circ de  l’Ateneu de Nou Barris. Nico

6 Respostes a “Localitzacions dels minuts”

 1. Sid del Xiprers Diu:

  Hola Garrofers!
  Tenim ganes de conèixer-vos! Nosaltres ens vam presentar al principi del taller, ho podeu veure al bloc. Esperem que vosaltres també us presenteu. A veure si ens veiem algun dia. He vist que ens heu comentat un parell de fotografies, moltes grácies pels comentaris tan bons que ens heu deixat!:)
  Jo també us he estat mirant un parell de fotografies i m´han agradat molt, sobretot em sembla que el minut Lumière del circ sortirà molt be!
  Fins aviat!:)

  Sid

 2. sara Diu:

  hola! , soc la Sara de 6è de la escola els Xiprers, i m’han agradat molt les fotos, però la que m’ha agradat mes es la del gimnas.

 3. Ana del xiprers Diu:

  Hola, soc l’ Ana una nena de Els Xiprers, m’han agradat mot les vostres fotos d’espais buits totes en general son molt originals, espero que penseu el mateix de les nostres (si no les heu mirat mireu- les).

  Adéu 😉 😉 😉 😉 😉

 4. ona Diu:

  Hola!
  sóc l’Ona de 6è de l’escola Els Xiprers, i m’han agradat molt les vostres fotos, eren molt creatives i molt bones, encara que la que m’ha agradat més és la de l’escola de circ de l’Ateneu Popular9barris. Segur que els Minuts Lumiere.

  Fins aviat;) 🙂
  Ona de 6è

 5. ona Diu:

  …us quedaran bé, jeje

  Fins aviat 😉 🙂 😉 🙂

  Ona dels Xiprers

 6. andrea Diu:

  Hola! , m’agrada molt les vostres propostes , son molt originals, la que m’agradat mes es la cuina de la vostre escola!

  Fins aviat!

  Joan D’àustria

Deixa una resposta