Ja hem rodat el film final! Primeres fotografies

 

Des del 5 de maig fins al 23 de maig hem estat rodant el film!!! Ha estat una experiència diferent, complicada, però molt molt intensa amb un resultat boníssim!

En els rodatges hi han hagut nervis en el moment de pitjar el botó per començar a gravar. Nervis pel so, nervis perquè s’escapava la llum que volíem en el pla, per l’última panoràmica que ens agradava tant, perquè  en alguns moments  teníem gana i era molt tard. Però sobretot també estem contents perquè hem pogut prendre les nostres pròpies decisions en cadascun dels càrrecs que hem tingut i se’ns han acceptat.

Com es pot veure en les fotos de making off  la concentració de l’equip era bàsica   perquè tot anés bé. Tot va ser molt especial perquè mentre rodàvem vam tenir molts canvis de temps que creaven un moment màgic  per contemplar i gravar. Ens ha agradat molt fer de càmera i dirigir un pla perquè no havíem tingut mai l’oportunitat de fer-ho. Poder interpretar i conèixer el funcionament d’una càmera com aquesta quin privilegi!!!  L’alegria de veure el resultat d’un pla  amb moltes preses no es pot explicar fàcilment, però se sent i ho revius quan el muntes.

No cal que parlem de posar la teva pròpia música i interpretar-la al ritme de les seqüències que es van succeint fins al final.

Aquí teniu doncs alguns d’aquests moments tan especials  fent cinema i que gairebé no te n’adones mentre passen però que recordarem sempre per la intensitat amb què els hem viscut!!!

 

4 thoughts on “Ja hem rodat el film final! Primeres fotografies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *