Rodatge de les pràctiques centrals

Tot seguit us mostrem algunes de les fotos dels rodatges de les pràctiques centrals amb  la descripció del que s’hi estava fent.

foto3-hector-i-oriol_600x402

El procés de preparar la càmera per filmar el tràveling va ser molt entretingut i elaborat ja que vam haver de decidir: la distància en la qual se situaria l’ actriu, la velocitat a la qual aniria i també vam haver de triar els dos membres de l’equip que podrien ser més bons maquinistes per rodar el pla amb èxit. ( Héctor i Oriol)

Per al segon pla vam haver d’improvisar un petit vehicle per realitzar el tràveling ja que volíem seguir la protagonista sense portar la càmera a l’espatlla.

foto1-hector-i-oriol_600x402

Vam necessitar molt més personal per al rodatge ja que es requerien dos maquinistes per portar l’estructura mòbil. Finalment, l’enginy va ser un èxit i el tràveling va sortir net i fluït. ( Héctor i Oriol)

foto1aina-i-clara_600x402

Aquesta fotografia reprodueix el moment en què estàvem rodant el tercer pla, que era un picat i en aquell pla es segueix la protagonista quan baixa les escales i es troba amb un altre personatge. Està rodat amb la càmera a l’espatlla fent una panoràmica. ( Clara i Aina)

foto3-aiana-i-clara_402x600

Fotografia rodant el primer pla. Aquest pla començava amb un desenfoc, i a mesura que s’anava acostant s’anava enfocant la protagonista, que es trobava amb un altre personatge i la càmera feia una panoràmica cap a l’esquerra i cap amunt i es quedava la càmera fixa enquadrant la cara del personatge i la protagonista sortia del pla. ( Clara i Aina)

foto-3-kelly-i-maria_600x402

La Yasmina i el Xavi estan provant el desenfoc del pla final en què la protagonista i l’altre personatge havien d’anar caminant fins a quedar desenfocats. ( Kelly i Maria)

Deixa una resposta