Ja podeu veure les nostres pràctiques experimentals

Ja podeu veure les nostres pràctiques experimentals.
Només heu de clicar aquí

3 Respostes a “Ja podeu veure les nostres pràctiques experimentals”

 1. Jordi Diu:

  Excel·lents tràvelings, excel·lents músiques i excel·lents videos. Us felicito, m’han encantat. Amb els meus alumnes, fent aquestes pràctiques, també hem descobert com arriba a ser de determinant la música, quin sentit i bellesa li dóna a la imatge!!

  Jordi (mestre de Xiprers)

 2. Laia Diu:

  Hola a tots!

  Ja fa dies que vaig mirar les vostres pràctiques experimentals al bloc i em van agradar moltíssim. Des d’aleshores us volia escriure per felicitar-vos! I ara que les he tornat a mirar, ho vull fer encara amb més èmfasi. Tal com diu el Jordi, mestre de l’escola Els Xiprers, on també han fet alguns muntatges experimentals, les peces són excel·lents. Molts de vosaltres heu sabut trobar els llocs, paisatges i les hores del dia (que són una tria que en molts casos fa especialment intenses les peces) idonis per filmar. A les peces, a més a més, hi ha moltes idees. I això és molt important. I sobretot, els muntatges són realment magnífics!

  Moltes felicitats!
  Laia (Cinema en curs)

 3. Sabina Diu:

  Us volia felicitar per la feina que heu fet fins al moment! Aneu posant els fonaments perquè el film final sigui un èxit. Segur que totes les idees que teniu les anireu madurant tal i com heu fet en les pràctiques experimentals que cada cop que me les torno a mirar hi descobreixo elements interessants per recuperar de cara al film final!

  Sabina (IES Castellet)

Deixa una resposta