EL PERSONATGE DEL CURT FINAL

Cada un de nosaltres va definir el personatge i a partir de totes les aportacions vam crear, l’Helena, la protagonista del curt.

L’Helena  és una noia de dotze anys  que viu en un mas força vell.

És enyoradissa i nostàlgica. Un xic tímida i responsable, una gran aventurera.

En els moments que està sola dedica estones a dibuixar, així es relaxa, a llegir, a fer fotografies i sobretot,  a anar a donar  tombs pel poble amb bici, no se’n cansa mai! Sempre busca la manera de trobar nous llocs i camins per on passejar. És amant de la natura i els animals. Escriu tot el que li passa en el seu diari personal, això la desfoga i fa que estigui més tranquil·la.

Té paciència amb els que l’envolten. Amable amb els amics, en té pocs però els que té els conserva.

Se sent insegura per l’anada a l’institut, no sap què fer, es troba sola, sense ningú amb aquí  compartir els dubtes, les pors, les inseguretats…

D’ençà que el seu germà ha anat a estudiar a Barcelona, se sent com abatuda, un xic abandonada, més sensible, se li ha esborrat l’humor.

A més, el fet que els pares treballin moltes hores i no siguin a casa, encara l’ha fet sentir menys acompanyada. Entén la situació, però li costa acceptar-la. Els caps de  setmana, que els pares disposen de temps, fan activitats junts per animar-la. Els moments en que no se sent bé, va a casa els avis que viuen a les afores del poble. Ells la mimen molt.

És una somiatruites, no deixa passar per alt cap dels seus somnis.

Deixa una resposta