Anada a Paris per presentar els curts

Un viatge per recordar, tota una experiència inoblidable. Vam sortir del nostre poble a les 5:30 i vam embarcar a les 6:20, tot i que tots 3 portàvem un error d’una hora ja que per culpa d’en Sergi ens vam aixecar tots a les 4 quan ens havíem d’aixecar a les 5. Vam agafar l’avió i a les 8:30 arribàvam a l’aeroport tot i que ens esperava un trajecte de quasi 2 hores amb autobus i metro fins al destí, que era l’hotel. Un cop vam ser allà tot va anar sobre rodes, ens vam ajuntar tots els instituts catalans i cap a la Cinematheque Française. Cap a la 1:00 vam anar a dinar al mateix edifici de la Cinemathèque: entrepans a la francesa (amb mantega). Vam dinar bastant bé. Un cop tips i amb ganes de veure films vam contemplar tots els films de les diferents escoles tant d’Itàlia com de Portugal com de la mateixa França. A les 5:00 vam acabar de veure tots els films i vam agafar el metro per anar a veure la Notredam i el famós Centre d’Art del Pompidou no hi han paraules una sensacio impressionant pel sol fet de veure aquelles obres d’art i les vistes des de dalt de l’edifici del Pompidou. Un cop vistos els dos monuments vam anar a la place de Voges per sopar al restaurant Royal Tourenne un gran sopar i un cop amb la panxa plena vam anar cap a l’hotel a descansar ja que estavem tots bastant reventats.

El segon dia ens vam aixecar bastant recuperats tot hi que encara no estàvem al 100% però si amb ganes de veure més films ja que un d’ells era el nostre! Vam esmorzar al bar Cafè Metro i vam agafar el metro per anar cap a la Cinemathèque, un cop alla va ser arribar i moldre ens vam posar a veure films i vam disfrutar molt ja que la sensacio de sortir alla davant de tothom a respondre les preguntes fa impressió. Vam dinar a la Cinemathèque i vam marxar destí Montmartre i a veure tot el barri i els espectacles que hi havien ja sigui de malavars com de breakdance, tot molt interessant. Uun cop vist Montmartre vam anar al Louvre a contemplar les millors obres d’art del món, i després més tard cap a sopar a una creperia. Havíem agafar forces per anar a veure la Tou Eiffel de nit, des de Trocadero i també des de sota. La tour tota il.luminada, fent pampallugues quan van tocar les dotze. I després volíem anar a pendre algo al vespre tot hi que estava tot tancat i vam haver d’anar a l’hotel a dormir, xops de la passejada.

El tercer dia i últim ens vam aixecar i després d’esmorzar vam anar al Museu d’Orsay i vam veure les obres d’art impressionistes. Una sensació bastant estranya ja que cap dels tres estàvem acostumats a veure aquesta classe d’art. Vam anar a buscar un restaurant i vam trobar un restaurant Italià, era econòmic i bastant rentable així que vam anar-hi i vam quedar bastant tips i contents al saber que la panxa estava plena i la cartera també, i un cop a la tarda vam anar a comprar els quatre detalls per la família i els amics i a despedir-nos dels altres instituts i agafar l’avió cap a Catalunya i tornar a la rutina!

Jordi Marcó

Deixa una resposta