Els Ocells, d’Alfred Hitchcock

La Pel·licula d’ Alfred Hitchcock em va agradar força. Hi han molts moments de tensió que fan que ens concentrem en la pel·li i en res més.

Està formada per moltissims plans, que el que fan és crear un punt de vista diferent en cada circumstància depenent del guió. Vam poder observar tres punts de vista diferents: -Punt de vista com si fossim un dels protagonistes (sobretot la noia). – Punt de vista com si fòssim un espectador, que ens ho mirem, i – Punt de vista de com si fòssim un ocell.

També vam observar que la profunditat de cam era escassa, que molts sorolls d’ocells eren creats electronicament. Els efectes especials d’ocells estan realment bé si mirem de l’any en que es van fer.

En resum, és una pel·licula que per ser de l’època que és, està realment bé, tot i que per el meu gust, hi faltaria un final mes aviat impactant.

Martí

La pel.lícula d’Els Ocells, d’Alfred Hichcoock em va agradar.Em va agradar perquè jo la explicació que li donc és que els ocells i els ésser humans s’hi intercanvien els papers.Al principi veiem com els protagonistes es troben en una botiga on hi ha molts ocells tancats en gàbies.Desprès cap al final de la pel.licula veiem com els protagonistes estan a dins de la casa tancats i els ocells a fora trencan la casa i fen molt de sorolls i com les persones se senten com agobiades i amb por,que seria el que senten els ocells quan estan a les gàbies.

Respecte als punts de vista n’hi ha molts de diferent un d’ells seria el pla general on quasi sempre hi surt la protagonista.

La pel.licula penso que està molt ben feta per l’època, ja que tot és un escenari i res és real. Els sons dels ocells semblen que siguin reals,encara que fossin sons electronics.

Carmen

3 Respostes a “Els Ocells, d’Alfred Hitchcock”

 1. Albert Diu:

  La pel.lícula “the Birds”, d’Alfred Hitchcock em va agrdar, ja que esta força ben feta; noslatres ja seviem que es va rodar en un plató però si no ho sapsi mires els decorats sembal ben bé que estigui rodat a l’exterior, i també, el soroll dels ocells sembla ven bé que siguin ells qu el fan i no esta fet amb un teclat, per axiò i per altres raonsem va agradar, penso que és una pel·licula bona i intersesant i savent de l’epoca que esta feta encara més.

  Com molt bé a dit en Martí, hi ah moltes ecenes de tensió i d’agobiament, com en el moment que tots els ocells entren per la xemenia i omplen la casa.

  referint-nos al punt de vista, en moltes escenes el punt de vista era del personatje, o sigui de la protagonista. Però també hi havia punts de vista del relat, o sigui, plans descriptius i neutres, que t’expicava el què hi passava a l’escena.

  Alfred Hitchcock era un expert del suspens!

 2. Anònim Diu:

  Els atacs dels ocells, clarament es poden entendre com una manifestació visual de la ira de la mare del protagonista que lluita per el carinyu i l’afecta del seu fill. en primer lloc aquets atacs comencen quan arriba la noia, l’altre protagonista, al poble, que es una noia nova que s’apropa molt al seu fill. Llavors podem veure escenes on la mare es troba fora de si mateixa, i el seu afany per conèixer millor a la persona que intenta acostar-se al seu fill. Per tant, com més aprop estan els personatges, més intensos són els atacs dels ocells. Fins i tot en el bar la culpen de ser ella la que ha portat aquesta maldició.

  Això es el que em va sembla que Hitchcock va voler fer, però també ens dexa em l’intriga de saber el vertader fil de la pel·licula, ja que també podria se que ataquessin per fets sobrenaturals.

  La veritat no em va agradar gaire perquè va aconseguir posar-me la por al cos i posar-me nerviosa. Aquesta és la meva opinio de la històtia.

  Marta

 3. Anònim Diu:

  La pel·licula dels ocells d’Alfred Hitchcock jo no l’he vist,
  però pels comentaris i temes que em tractat a classe sobre com està rodada i com es va crear tot el montatge dels decorats i els sons ertificials dels ocells,
  trobo que està bastant ben feta i molt treballada, i sobretot per l’epoca en que es va fer.
  el tema que en tractat està molt be, perque jo penso que em aquet tema ens vol dir que els humans no respectem la natura i per això els ocells es revelan contre ells.

  Jo crec que va triar aquest animal perque els ocells són uns animals tranquils i pacifics, i un canvi d’actitud en un animal així no ens ho aguessim imaguinat mai i per això impacta en la pel·licula.
  També per destacar més els punts de vista que ens donen els ocells d’un pla general de tota la vista aerea que tenen els ocells i don una impresio de tenir una vista diferent del mon respecte dels acells que respectan més la natura.

  La meva opinó respecta la pel·licula no la puc donar, però penso que esta prou bé pel que m’han explicat.

  Vane.

Deixa una resposta