Rodatges de la pràctica central

Els alumnes de l’Escola de Bordils, l’Escola Cervantes, l’Escola Comtes de Torregrossa, l’Escola Els Xiprers, l’Escola Espronceda, l’Escola Mestre Morera, l’Institut Bellvitge l’Institut Castellet, l’Institut Domènech i Montaner i l’Institut Fort Pius ja han rodat la pràctica central. Durant els propers dies es rodaran les seqüències dels altres tallers.

practica_central_morera_2e_cervantes_pcentral_cinemaencurspractica_central_alberti_2ibellvitge_pcentral_cinemaencurspractica_central_morera_3i_domenechimuntaner_pcentral_2010_2011ecervantes_practicacentral_2010_2011-26e_rafaelalberti_pcentral_cinemaencurspractica_central_cervantespractica_central_castelletecomtestorregrossa_practicacentral_cinemaencursEBordils_practicacentral

e_rafaelalberti_pcentral_cinemaencurs ecomtestorregrossa_practicacentral_cinemaencurs

Deixa una resposta