Explorant el moviment amb la fotografia

Durant el mes de gener i principis de febrer, els alumnes de diversos tallers experimenten el moviment amb la fotografia. Ja es poden veure les fotografies realitzades per l’Escola Bordils, l’Escola Cervantes, l’Escola Comtes de Torregrossa, l’Escola Els Xiprers, l’Escola Espronceda, l’Escola Mestre Morera, l’Escola Riera de Ribes, l’Institut Alexandre Galí, l’Institut Bellvitge, l’Institut Castell d’Estela, l’Institut Castellet i l’Institut Sobrequés.

moviment_riera-de-ribescinemaencurs_moviment_51cervantes_moviment_21castell_destela_moviment_3cinema_en_curs_bellvitge_0910_3comtes_de_torregrossa_movimentmoviment_comtes_de_torregrossacastell_destela_movimentxiprers_mov3comtes_de_torregrossa_moviment3Riera_movxiprers_mov2chemaherrero1-200x150espronceda_movjennymartinez1-200x112alb-i-jud-01-small

4 Respostes a “Explorant el moviment amb la fotografia”

 1. Aina Diu:

  Molt bona la foto de les llums!

 2. eric i arnau Diu:

  Ens agradaria saber com es pot fer una foto com aquesta? ( La foto del moviment d’un nen ).
  Es molt maca.

 3. Arnau i Eric Diu:

  El constrast de colors es molt bonic, volem saber qui ho ha fet
  Ens agrada molt el moviment de la càmera.
  Com heu pogut fer una foto com aquesta?. Qué heu fet servir?.

 4. Arnau i Eric Diu:

  Ens agrada molt el contrast de la persona i el tren.
  Es un pla molt maco.
  Ho es que tingi masas colors com els demes pero els colors son molt macos.
  Le s vies del tren es reflecten amb la llum i que da molt be.

Deixa una resposta