Estrena dels films finals

Ja podeu veure a la pàgina de films finals i al bloc de cada taller els 14 curtmetratges realitzats! I a la pàgina de films finals també trobareu el making of fotogràfìc!

Tot per l’examen – CEIP Bordils (Bordils); Cualquier cosa menos ir a mi casa – IES Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat); Tu, gran… i jo? – CEIP Riera de Ribes i IES Can Puig (Sant Pere de Ribes); Es boni moments – CEIP Sant Ròc (Bossòst); Confundido – SES Cristòfol Colom (Barcelona); La pilota rosa – CEIP Espronceda (Sabadell); Sol sol – CEIP Riera de Ribes i IES Can Puig (Sant Pere de Ribes); Va i ve – CEIP Els Xiprers (Barcelona); Oumar – CEIP Comtes de Torregrossa (Alcarràs); Una historia de la calle – IES Badalona Nou (Badalona); Trigar per dubtar – IES Castell d’Estela (Amer); Quan menys t’ho esperes – IES Costa i Llobera (Barcelona); El color de l’amistat – CEIP Mestre Morera (Barcelona); A contracorrent – IES Ronda (Lleida)

cinema en curs cinema en curs cinema en curs cinema en curs

cinema en curs cinema en curs cinema en curs cinema en curs

cinema en curs cinema en curs cinema en curs cinema en curs

cinema en curs cinema en curs

Deixa una resposta