Films finals

Han finalitzat els rodatges dels films finals de Cinema en curs i tots els tallers estan enllestint els muntatges!

S’acosta l’estrena: serà el 25 i el 26 de maig a l’Institut Francès de Barcelona i a partir del 27 de maig al bloc!

Als blocs, podeu veure les fotografies i comentaris d’alguns rodatges: CEIP Bordils, CEIP Comtes de Torregrossa, CEIP Els Xiprers, CEIP Mestre Morera, el grup A i el grup B del CEIP Riera de Ribes i l’IES Can Puig.

Cinema en curs

Cinema en curs

2 Respostes a “Films finals”

 1. carolina Diu:

  olaaaaaaaaaa!! soc la carolina de bossost i vull veure com os haura quedat la peli a tots a nosaltres molt be os direm els protagonistes i actors mishelle nena marc+sofia amics i noelia cristina les antagonistes pero us direm de q va la peli adeeu!!!!!!!!!

 2. Núria (Cinema en curs) Diu:

  Hola Carolina!

  Nosaltres també tenim moltes ganes de veure totes les pel·lícules! Per les notícies que hem anat sentint, sembla que totes seran molt maques!

  Pel que ens expliques de la vostra pel·lícula veiem que teniu molts personatges ! I ens hem quedat una mica intrigades de saber qui són i què fan els antagonistes… Sort que l’estrena ja s’acosta i aviat ho sabrem!

  Fins aviat,

  Núria

Deixa una resposta