Rodatges de la pràctica central: una espera

A molts tallers ja han rodat la pràctica central!

Ben aviat començarem a veure els muntatges.

cinema en curscinema en cursespera_02.jpgcinema en cursCinema en cursCinema en curscinema en curscinema en curs
bordils.jpgdsc_0105.jpgcinema en cursCinema en curs

Es tracta de realitzar una petita seqüència d’entre 4 i 7 plans.

La situació ve donada: algú espera i aquesta espera no es pot resoldre durant la seqüència (és a dir, l’espectador no sabrà si l’altra persona arriba o no). Hem d’imaginar la seqüència com si fos la primera vegada en un llargmetratge on apareix el personatge protagonista.Es defineix la situació general i el caràcter del protagonista entre tota la classe i després es fan els grups de rodatge. Cada petit grup determina les localitzacions on vol rodar, el treball de colors de la seqüència i les possibles transformacions cromàtiques al llarg dels diferents plans.

Ja podeu veure a alguns blocs de cada centre fotografies dels rodatges, experiències explicades i comentades, fotografies dels processos d’ideació… Per exemple: CEIP Espronceda, CEIP Riera de Ribes i IES Can Puig tant el grup A com el grup B , CEIP Bordils, CEIP Mestre Morera, SES Cristòfol Colom, i CEIP Comtes de Torregrossa.

Deixa una resposta