Els tallers ja estan en marxa, i els blocs també!

Podeu veure algunes presentacions dels alumnes, pràctiques fotogràfiques a la recerca dels colors, preparació de filmacions i intercanvis entre els tallers als blocs de l’IES Bellvitge, el CEIP Espronceda, el CEIP Bordils, el CEIP Comtes de Torregrossa, l’IES Ronda, el SES Cristòfol Colom, el CEIP Els Xiprers, el CEIP Mestre Morera, l’IES Costa i Llobera, l’IES Badalona Nou, el CEIP Sant Ròc, i els dos tallers conjunts del CEIP Riera de Ribes i l’IES Can Puig (podeu consultar un grup, i l’altre).

5 Respostes a “Els tallers ja estan en marxa, i els blocs també!”

 1. carles Diu:

  Hola!!!

  Els alumnes de l’Aula Oberta de l’IES Pere Borrell hem engegat un projecte cinematogràfic semblant al què esteu realitzant tots vosaltres. Així que us deixem l’enllaç al nostre web (encara en construcció) i us saludem des de Cerdanya.

  Ciao!!!

  http://blocs.xtec.cat/aulaobertacerdanya/

 2. carol Diu:

  hola soc carolina he estat mirant els comentaris i la veritat es q me han agradat molt doncs dew fins un altra companhers

 3. ebrima de ceip bordils Diu:

  hola soc l’ ebrima de ceip bordils us boll di que els comentaris man agradat molt

  que ens feu mes adeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 4. elisa i noah de Ceip els Xiprers Diu:

  Hola som la Noah i la Elisa del ceip els xiprers, ens han agradat molt els vostres minuts Lumière, i un dels que ens agradat a sigut el de EL PATI PETIT de la Núria, perque tenia un primer plano, el de els nens a sobre del tup, el del del tobogant, i el del paisssatge, el altres també ens han agradat però sobretot el de la Núria.

  Adeu

 5. xu zhi cheng Diu:

  ma agradat jajajajajajjajajajaajjajajajajajajjajajajajajajajajajaja ye

Deixa una resposta