La NASA detecta la explosión de un meteorito 10 veces mayor que la bomba de Hiroshima

Estela de vapor dejada por un meteorito caído en la región rusa de...

La NASA ha anunciat avui l’explosió d’un meteorit a l’atmosfera de la terra que s’havia produït al desembre. Han dit que l’explosió havia sigut deu vegades més potent que la bomba atòmica llançada sobre Hiroshima (Japó) el 1945. L’esclat, que va ser detectat pels satèl·lits militars dels EUA.

Segons a la NASA, aquesta explosió va ser el segon més fort d’aquest tipus en els últims 30 anys i és el meteorit més gran per arribar a l’atmosfera de la Terra desde el que va impactar a Chelyabinsk (Rússia) el 2013.

Mitjans especialitzats han informat que el meteorit va viatjar per una zona no massa llunyana de les rutes utilitzades per avions comercials per volar entre Amèrica del Nord i Àsia, per això els investigadors han demanat a les companyies aèries si havien vist alguna cosa.

Link: https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/ciencia/2019/03/19/5c909b78fdddfff81a8b471f.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *