Les noves fotografies de Júpiter semblen pintures de Van Gogh

 

Si no t’ho diguessin, possiblement pensaries que aquestes imatges són pintures postimpressionistes, però són les últimes fotografies que s’han fet a Júpiter. Les fotografies s’han fet des de la nau espacial Juno, de la NASA.

Les fotografies mostren aquests  “espirals” perquè a l’hemisferi nord de Júpiter, les característiques atmosfèriques mostren uns núvols que giren al voltant d’un cercle en una regió de corrent en raig.

Juno va fer les fotografies a 12.800 km dels cims dels núvols, al seu vol número 18 de 32 proper a Júpiter el dia 12 de Febrer. Encara li queden 14 vols a la nau, llavors, encara n’hi ha més fotografies de  Júpiter per fer.

Més informació aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *