“Oumuamua, una nova investigació al respecte”

Al principi, els astrònoms creien que l’Oumuamua era un cometa, però es va refutar la hipòtesi ràpidament perquè aquesta no tenia la cua característica d’un i la “cabellera” que estava composta per un material en estat evaporat (noen contenia aquesta).

Els investigadors van pensar que era un asteroide, tot i que no complia aquests requisits: l’objecte accelerava sa velocitat i no la disminuïa.

Els estudis comprovaven que aquest fet va ser així perquè xocava contra un objecte.

Van plantejar la hipòtesi de que es tracta d’un llum (una nau espacial).

Ells creien que podria ser a una altra civilització que estudiés detingudament el nostre Sistema Solar.

No obstant això, el 19 d’octubre del 2017, aquesta roca interestelar va provocar l’anul·lació d’aquesta hipòtesi i els astrònoms creuen que l’acceleració no és deguda a una nau extraterrestre, sinó la consideren com un cometa, asteroide, fragment planetari i una nau espacial fins que no avancin les investigacions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *