“PAN DE TRIGO APTO PARA CELÍACOS”

Un estudi encapçalat pel CSIC ha desenvolupat un pa, creat amb una varietat de blat modificada genèticament per reduir les gliadines, les proteïnes que provoquen la celiaquia. D’aquesta forma aquest pa és potencialment apte per a la majoria dels celíacs i altres intoleràncies al gluten.

Aquest descobriment permetrà que la diferència de preus entre el menjar amb glúten al sense glúten disminueixi.

Resultado de imagen de transgénicos

“CAP EMPRESSA ESPANYOLA S’HA INTERESSAT”
Concloses les primeres fases de la investigació, el treball segueix dues vies diferents: d’una banda, després d’haver provat el blat transgènic en rates per analitzar la seva innocuïtat, l’equip prepara un assaig clínic en col·laboració amb l’Hospital Reina Sofia de Còrdova per analitzar seus efectes.

Video.

Notícies: confidencial

CSIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *