SORTIDA AL BOSC VERTICAL DE MATARÓ

Aquest dimecres, 26 de maig vam visitar i gaudir del parc d’aventura El Bosc Vertical.

Res més arribar, vam esmorzar al bell mig del Parc Forestal de Mataró amb vistes panoràmiques de la ciutat de Mataró. El  parc d’aventura està situat en un bosc de pins al Parc Natural del Montnegre-El Corredor.

A continuació, els monitors i monitora van fer el discurs de benvinguda i la presentació dels materials de seguretat.

Una vegada disfressats com autèntics aventurers i aventureres i organitzats en grups, els nostres valents i valentes van fer una pràctica, a terra, de com s’ha de fer servir el material de seguretat: mosquetó i politja. Pràctica que van superar amb nota perquè hi van posar tota la seva atenció i participació. Excel·lents!!!

Minuts més tard, tots i totes van anar als circuits d’iniciació. Ara tot passava pels aires. Eren autèntics skywalkers o voladors que anaven en totes direccions, però sempre per sobre nostre. Xiscles, riures, diversió, cooperació i ajuda dels uns als altres. Una lliçó de tot el que saben fer quan estan sols! Els felicitem!

Per acabar, vam anar a dinar a l’àrea de pic-nic, i jugar als espais de gronxadors del parc.

Us deixem un recull de fotos de l’estada al parc i dels grups 6èA , 6èB i 6èC.

 

Tutor/es de 6è.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *