Racons educatius

A la classe de 3EP aquest any hem intentat, a part d’aprendre moltes coses noves, crear quelcom que ens ajudi a millorar el nostre aprenentatge. És per això, que vam decidir dedicar unes hores de la matèria de plàstica per elaborar materials que milloressin els nostres “racons”.

A mitja jugada

Vam fer una assemblea per veure quins continguts ens feien falta millorar, i vam decidir que la millor forma d’optimitzar el temps, el material i l’aprenentatge amb racons era centrar-nos en llengües i matemàtiques.

És per això que vam crear diversos jocs. Vam fer uns taulells amb els que vam practicar les operacions bàsiques, sumes, restes, multiplicacions i divisions.

També vam crear dos jocs de llengües, el “Cascat”. La finalitat d’aquest és ajudar, a l’estil del “memory”, a fer parelles amb les paraules que més confonem amb el canvi de llengua.

Material creat a l’aula

Després de dos trimestres aprofitant aquests jocs durant els temps de descans o de finalització de feines a l’aula, hem millorat molt en les dues matèries en relació al que havíem pensat des d’un principi. A més a més, hem entès que hem creat un material que pot durar més anys si el cuidem i, així, hem contribuït a millorar els recursos lúdics d’aprenentatge de l’escola.

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *