4EP Treball sobre els éssers vius

Els alumnes de quart han treballat el tema dels éssers vius d’una manera diferent. En grups cooperatius han hagut d’elaborar un treball i fer una exposició davant dels seus companys. cada grup ha explicat la seva part i ensenyat als companys les característiques més importants de cada contingut après.

en primer lloc van haver d’organitzar-se i repartir-se la feina per fer una recerca d’informació a casa. després, han fet una posada en comú i han triat la informació que afegirien al suport en paper de la presentació, i després del que exposarien als companys.

Les presentacions els han servit tant per treballar l’expressió oral com demostrar el que s’ha après. Un cop tots els grups van fer la seva presentació es va fer un concurs de preguntes entre grups per veure si tothom havia après també les característiques principals dels altres grups.

Una manera diferent d’aprendre des de la recerca, el treball en equip i la motivació.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *