Art a l’escola

” La pintura és poesia muda. La poesia, pintura cega”  Leonardo Da Vinci.

La pintura pot ser quelcom màgic capaç de transportar-nos a llocs que mai no hem imaginat. Amb aquesta percepció de la realitat comencen a endinsar-nos en el món de l’art.

Al llarg dels anys veiem que l’art ens ha acompanyat a totes les etapes de la nostra vida i de la nostra història. Des de les pintures rupestres fins al Jackson Pollock, per exemple. Però, com fer que els nens entenguin i gaudeixin de l’art?

A les classes d’arts plàstiques els nens entenen que l’art pot ser una manera fantàstica per expressar sentiments, sensacions o simplement mostrar allò que et bé de gust, aquella part de tu que viu al món dels somnis i que decideixes compartir amb els altres.

Però abans de tot això necessitem quelcom indispensable, les tècniques gràfics – plàstiques. En aquesta sessió, a la classe de tercer, hem après la tècnica del degradat. Anar d’un color intens a un color més clar tot fent servir: pintura, imaginació i molta paciència. Durant la realització de l’activitat hem fet servir música relaxant i ens hem endinsat en la immensitat del paisatge proposat per provar la nova tècnica.

Els resultats són meravellosos. Tenim a grans artistes entre nosaltres! Gaudiu amb nosaltres dels treballs realitzats.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *