Matemàtiques manipulatives

Durant el 3r trimestre els alumnes de 4t de primària han aplicat els conceptes matemàtics treballats a classe a situacions de la vida quotidiana, treballant en grups cooperatius.

El primer repte ha estat moblar una oficina a partir d’un pressupost prèviament fixat.  Els nens i nenes han triat els mobles i els  objectes de decoració del catàleg d’una revista,  tenint en compte el preu i les mides dels objectes.

En segon lloc, han muntat un petit “súper” a la classe i han realitzat activitats de compra-venda.  Després d’investigar els preus reals dels articles i etiquetar-los, han comprat i venut els seus productes. Cada grup ha disposat d’uns diners per poder pagar i tornar els canvis.

Us deixem algunes  imatges del que han estat aquests petits projectes.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *