El Cicle Mitjà hem celebrat els nostres Jocs Olímpics

El Cicle Mitjà, com la resta d’alumnes de l’escola, hem celebrat els nostres Jocs Olímpics particulars. Dintre del projecte transversal que aquest curs hem dedicat a l’olimpisme, i entre moltes altres activitats, hem fet una gran competició esportiva.
El dia 31 de maig vam venir a l’escola vestits d’una manera una mica especial. Ens havíem dividit tots els alumnes del cicle en 5 grups. En tots els grups hi havia alumnes de 3r i de 4t. Cada grup es distingia pel seu color de samarreta: blau, blanc/negre, verd, groc i vermell. Així que hi havia quelcom d’especial i colorista en la nostra indumentària.
Aquests grups els vam fer per ordenar i organitzar la nostra participació en les diferents proves de la competició.
Les proves van ser: cursa de velocitat, salt d’alçada, cursa de resistència, llançament de martell i salt de longitud.
A les 9 del matí uns grups van anar al pati i uns altres al poliesportiu. Nosaltres fèiem la prova que ens corresponia a cada grup i els mestres controlaven els cronòmetres, mesuraven els salts i els llançaments i feien de jutges. També ens cantaven les marques que nosaltres anàvem apuntant en la nostra fitxa personal que recollia les diferents marques de cadascuna de les proves. I així vam anar rotant i passat per totes les proves. Vam haver de treballar dur per poder acabar al final del matí.
Acabades les proves es va fer el buidat dels resultats i van quedar clars els diferents guanyadors. Va haver-hi premis per a tothom. Els primers van tenir medalla i la resta una fantàstica piruleta. L’entrega dels premis la vam fer en una cerimònia que vam celebrar al gimnàs la mateixa tarda del dia de les proves.
Ha estat una experiència molt maca que ha posat la guinda al pastís d’aquest monogràfic sobre els Jocs Olímpics que hem estudiat i conegut durant aquest curs i del que tantes i tantes coses hem après.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *