El Cicle Mitjà al Canal Olímpic

Després de tot un curs de recerca i d’investigació sobre els Jocs Olímpics, després de l’espectacular cerimònia d’obertura dels Jocs del Jujol, de quina millor manera podíem acomiadar-nos? El 27 de maig, pales, rems i arcs a la motxilla per conquerir el Canal Olímpic  de Catalunya!

Les activitats van començar pels volts de les 10. Mentre els nens i les nenes de 3r afinava punteria i es convertien en l’enveja del senyor Tell, a 4t descobrien què era un K-2 i solcaven les aigües del canal. Després, les tornes van canviar: a 4t eren arquers i a 3r a remar! Que bé va anar la remulladeta amb la calor que feia!

Eixuts i amb roba neta, vam recórrer a peu els 1200 metres del canal per a arribar a una pineda. Allà vam dinar, descansar, jugar i gaudir de l’espectacle de l’esquí aquàtic acrobàtic.

Cansats, però satisfets vam enfilar el camí de tornada. Aquella nit somniaríem amb el Canal de les Olimpíades.

[youtube]https://youtu.be/FkBxC8_pBHk[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *