Els mapes de les seus olímpiques

Aquest curs hem fet moltes feines relacionades amb els Jocs Olímpics: hem estudiat l’origen a l’Antiga Grècia, hem descobert els símbols de l’olimpisme, hem conegut l’evolució dels esports, hem practicat alguns esports olímpics, hem visitat l’Anella Olímpica de Montjuïc… Però sens dubte, el que més feina ens ha portat i el que més ha engrescat a l’alumnat de 4t ha estat l’elaboració d’uns mapes interactius amb informació sobre les seus olímpiques de l’era moderna.

El Drive i el Maps ja no són secrets. Són unes eines més de l’aula que ens han permès treballar de manera col·laborativa. Després d’una bona recerca i tria d’informació, aquí teniu el resultat. Consulteu i remeneu els nostres mapes, la versió en català i la versió en anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *