Els alumnes de 3r hem visitat la biblioteca Vila de Gràcia

Els dies 2 i 9 de febrer els nens i nenes de Tercer hem visitat la biblioteca Vila de Gràcia. Ens ha rebut l’Esther, la bibliotecària que normalment hi ha a la Sala Infantil. Ens ha explicat com s’organitza la biblioteca, com podem consultar informació als ordinadors i què hem de fer per poder emportar-nos llibres, dvd’s o cd’s a casa. Hem pogut fer preguntes per aclarir els nostres dubtes: sobre el carnet, el temps de préstec, les devolucions…
Després ens ha ensenyat un llibre il·lustrat, desplegable, fet amb la tècnica del “pop-up”. En aquests llibres la lectura es centra en observar les enginyoses obres d’origami que sorgeixen a cada pàgina i en anar descobrint els reptes que ens proposa el seu autor.
Ens ha agradat veure com gràcies al plegatge i a altres mecanismes, es podien moure alguns elements. Hem pogut comprovar que en obrir un llibre… qualsevol cosa hi pot aparèixer!
En el llibre “Un punt vermell” (3rA) hem pogut descobrir el punt de color vermell amagat entre les formes que sorgeixen a cada doble pàgina entre construccions de paper increïbles. Molt creatiu i divertit!

En obrir les pàgines de “El quadrat groc” (3r B) se’ns han desplegat davant dels nostres ulls unes espectaculars construccions de paper combinades amb poesia, tot un món màgic que ens ha apropat al món de l’art contemporani.
També hem pogut llegir una estona i gaudir dels llibres i revistes que més ens han interessat.
Finalment, l’Esther ens ha preparat uns llibres molt interessants per emportar-nos a l’escola sobre el tema del monogràfic que estem treballant aquest curs: “Els Jocs Olímpics”.

Hem fet algunes fotos d’allò que ens ha semblat més interessant. A continuació en teniu una selecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *