Carnestoltes al cicle Mitjà

Al Cicle Mitjà, seguint amb la iniciativa del curs passat, el dia 5 de febrer hem celebrat el Divendres de Carnaval amb una gran BARRETADA!

Al matí, tots molt il·lusionats, hem arribat a l’escola “presumint de barret”. A les nostres classes hem pogut explicar a la resta de companys com l’hem fet. També hem “batejat” els nostres barrets amb noms ben originals.

A la tarda, el nostre passadís ens ha anat molt bé com a passarel·la per començar el concurs amb una  gran desfilada. Així tots hem pogut lluir els nostres barrets i veure els de tots els altres companys de cicle… Mentrestant, el jurat ho ha tingut molt difícil per a poder triar els guanyadors ja que tots els barrets eren magnífics.

Finalment s’han anunciat els guanyadors i s’han donat uns premis molt especials: als més ESTRAFOLARIS, als més ESTRAMBÒTICS, als més EXTRAVAGANTS, als més LLAMPANTS i als més ESPATERRANTS. Els premis eren molt valuosos: unes carxofes, uns bròquils, una escarola, unes pastanagues… Els guanyadors han estat molt satisfets!

Quan s’ha acabat la festa, sempre amb els nostres barrets posats i uns més contents que d’altres, hem marxat cap a casa satisfets amb la feina que hem fet i amb la tarda divertida que hem passat.

[youtube]https://youtu.be/0ZDSyuI2kps[/youtube]

Un comentari a “Carnestoltes al cicle Mitjà

  1. Retroenllaç: #carnavaljujol cicle mitjà | JUBLOG, el bloc de l'AMPA de l'Escola Josep Mª Jujol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *