Telers a 1r

Hola famílies!

Aquest segon trimestre a llengua catalana teníem una unitat on el fil conductor era la vida als castells. Vam veure una il·lustració de l’interior d’un castell on hi havia uns tapissos penjats… Van generar molta curiositat, així que vam veure com es creen els tapissos a partir de telers que poden ser senzills o més sofisticats. Els hi vaig ensenyar uns telers que tenim a l’armari i ja us podeu imaginar la motivació que van generar!

Algunes sessions d’educació artística les hem dedicat a teixir. Ens ha encantat! Hem après a tenir paciència, a coordinar mà-ulls, a estar molt concentrats fent una mateixa tasca una bona estona… i, sobretot, a superar la frustració que ens podia generar al principi. Ens estan encantant els resultats i encara més, el procés!

Aquí teniu l’àlbum amb un recull de fotografies:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *