Dia del reciclatge

La UNESCO va declarar el 17 de maig com el dia mundial del reciclatge amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de la importància d’incorporar en el dia a dia l’hàbit de reduir, reutilitzar, reciclar i recuperar (les 4 R)  per la cura i la millora del medi ambient.

A l’escola ja fem accions diàries perquè el nostre impacte en la natura sigui el menor possible: reciclem la brossa, fomentem l’ús de la carmanyola enlloc del paper d’alumini, bevem d’ampolles reutilitzables…

Tanmateix, volíem fer una acció per commemorar aquest dia. Així que a l’escola vam fer una activitat de reutilització de materials per donar-los-hi una vida nova. Ja feia unes setmanes que havíem fet propostes de millora pel nostre hort i de totes les idees que van sortir de l’alumnat, vam decidir fer uns espantaocells per evitar que els coloms vagin i facin el niu en els armaris que tenim a l’hort.

A continuació us deixem amb l’àlbum de les fotografies 😉

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *