Sortida al Castell Vell de Llinars del Vallès

Bona tarda!

El dia 4 de maig els alumnes de CI vam anar d’excursió al Castell Vell de Llinars del Vallès a fer uns tallers sobre la prehistòria: vam fer d’arqueòlegs, vam visitar un poblat del Neolític, vam il·lustrar unes pintures rupestres i vam fer petjades d’animals simulant uns fòssils. Després de dinar, vam anar a un descampat tot florit que era preciós i vam jugar una estoneta. Vam aprendre moltíssim i ens ho vam passar d’allò més bé!!

Aquí us deixem amb el recull de fotografies de cada classe. Gaudiu-les tant com nosaltres!!

 

CICLE INICIAL A

CICLE INICIAL B

CICLE INICIAL C

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *