Línia de temps de la nostra vida

Hola famílies!!

Aquest trimestre que hem començat a aprendre sobre la Prehistòria, hem introduït el concepte de la Línia del Temps o eix cronològic.

Per aquest motiu, vam pensar que per entendre aquest concepte seria una bona idea que fessin la seva línia de vida i després l’expliquessin als companys/es. La veritat és que us volem felicitar a totes les famílies perquè han quedat uns murals maquíssims i molt treballats! A més, s´ho van passar d’allò més bé explicant-la als seus company/es. Aquí us deixem un recull de les fotografies de cada classe. Cliqueu a la foto per veure tot l’àlbum 😉

CICLE INICIAL – A

CICLE INICIAL – B

CICLE INICIAL – C

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *