Exposicions orals del projecte de medi

Hola famílies!!

Com a cloenda del projecte de medi, vam elaborar en petit grup un mural per cada grup d’animals vertebrats (mamífers, aus, peixos, rèptils i amfibis).

Vam utilitzar la informació i les imatges que vau portar de casa, així com d’altres que tenim a l’escola. Va ser un treball col·laboratiu molt enriquidor, ja que a més d’aprendre sobre cada animal, ens havíem de posar d’acord, escoltàvem què sabia cadascú i així, entre tots, anàvem cooperant i aprenent.

A continuació us deixem un àlbum amb fotografies del treball cooperatiu:

Una vegada acabats tots els murals, vam fer una exposició oral per ensenyar a la resta de companys/es què havíem après. Vam estar assajant i aquí teniu el resultat final! Esperem que us agradin i que aprengueu moltes coses! Cliqueu a la fotografia de la vostra classe per anar a l’àlbum que conté els vídeos.

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *