Gran assistència a la sessió informativa

Com ja vàrem anunciar, el passat dia 7 de juny va tenir lloc la sessió infomativa, sobre el procés de preinscripció i matrícula, per al curs 2017-2018.

Sessió informativa

Sessió informativa

La sessió, que es va realitzar a la sala d’actes de l’Escola d’Art La Industrial  va tenir una gran assistència, reunint a més de 120 persones interessades en l’oferta formativa del nostre centre per al proper curs.

Al llarg de la sessió es van comentar les especificitats del nostre centre, l’oferta formativa per al curs 2017-2018 i els calendari de preinscripció i matrícula, així com els horaris de preinscripció. Al fina és va projectar el video elaborat per a la jornada en el qual es motren les opinions de diferents estudiants sobre la seva experiència formativa al nostre centre.

Sessió informativa

Sessió informativa

Des del CFA Palau de Mar volem agrair a tots i totes les assistent el seu interès pel nostre centre, així com a l’equip directiu de l’Escola d’Art La Industrial la cessió de la sala d’actes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *