Oberta llista d’espera

Per aquells ensenyaments dels quals les places estan exhaurides i no hi ha llista d’espera o bé, si n’hi ha, el número de persones que hi formen part no és molt gran, hem obert llista d’espera per tal de poder cobrir les possibles baixes que es vagin produïnt en les properes setmanes.

En cas de produïr-se alguna vacant d’aquests ensenyaments, serà el tutor del grup corresponent, qui es posarà en contacte amb les persones inscrites en la llista d’espera per tal de realitzar, si s’escau, una entrevista prèvia i la corresponent prova de nivell.

Panell informatiu del CFA Palau de Mar

Panell informatiu del CFA Palau de Mar

Podeu consultar de quins ensenyaments tenim places disponiblesi en quins s’ha obert llista d’espera en aquest enllaç.

Per inscriure’s en la llista d’espera ho podeu fer presencialment al CFA Palau de Mar, o bé mitjançant el formulari següent

Formulari d’inscripció a  la llista d’espera del CFA Palau de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *