Publicació de la llista d’admesos al CFA Palau de Mar i de la llista d’espera

D’acord amb el calendari de preinscripció i matrícula per al curs vinent, ja es poden consultar als panells informatius del CFA Palau de Mar la llista d’admesos i la llista d’espera per al curs 2016-17.

Podeu consultar les llistes de 9 h del matí a 9 h del vespre, fins al proper 15 de juliol i a partir de l’1 de setembre.

Estudiants del CAM

Estudiants del CFA Palau de Mar

Recordem que les persones que han obtingut plaça en alguns dels ensenyaments que ofereix el CFA Palau de Mar hauran de formalitzar la matrícula del 2 al 9 de setembre. En cas contrari la plaça s’assignarà per l’ordre establert en la llista d’espera corresponent

Podeu consultar el calendari de preinscripció i matrícula per al curs 2015-2016 en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *