El CFA Palau de Mar al Congreso Europeo de Flipped Classroom i al congrés internacional EDO

El CFA Palau de Mar ha participat, en les darreres setmanes en el II Congreso Europeo de Flipped Classroom i el Congrés internacional EDO.

II Congreso Internacional de Flipped Classroom

II Congreso Internacional de Flipped Classroom

El II Congreso Europeo de Flipped Classroom es va dur a terme durant el cap de setmana del 6 al 8 de maig a la ciutat de Saragossa. Entre els actes més destacats del congrés, cal destacar la taula rodona Experts de Flipped Classroom de USA i Europa, amb la presència de Joan Padrós, director del CFA Palau de Mar. En l’acte cal destacar la participació de Jon Bergmann i d’Aaron Sams, pioners de la Flipped classrom.

D’altra banda, entre els dies 11 i 13 de maig va tenir lloc a Barcelona el IV Congrés Internacional EDO, amb el lema “Aprenentatge situat i aprenentatge connectat: implicacions per al treball“. En el marc d’aquest congrés es va presentar el simposi “Construïm el coneixement “flippejant”, coordinat per Isabel del Arco, professora de la Universitat de Lleida, en el qual el director del CFA Palau de Mar va poder explicar l’experiència del centre amb la Flipped Classroom o classe invertida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *