Jubilació Jordi Llimargas

Amb motiu de la jubilació del Prof. Jordi Llimargas, l’equip directiu del centre volem agrair la seva implicació i la seva dedicació al CFA Palau de Mar durant els darrers anys.

jordiEn Jordi Llimargas ha estat professor de l’Àmbit de les Ciències socials del nostre centre des del curs 2009-2010, impartint des d’aleshores diferents matèries de l’àmbit de socials i de la comunicació (català, castellà i francès) i assumint la tutoria de diferents grups com els del curs de preparació per les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, preparació a proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i del curs específic d’accés a cicles formatiu de urau mitjà (CAM).

Igualmente, al llarg d’aquest anys ha assumit diverses coordinacions pedagògiques (coordinador de preparació per a proves d’accés i coordinador de formació bàsica).

En nom de la comunitat educativa del CFA Palau de Mar volem desitjar-li  molta sort en aquesta nova etapa que tot just inicia.

Al mateix temps aprofitem per donar la benvinguda a les professores Natàlia Esvertit (de l’àmbit de les Ciències Socials) i Núria Olaria (de l’àmbit de la Comunicació) qui assumiran la l’impartició de diferents mòduls del GES, en substitució d’en Jordi Llimargas.

Un comentari a “Jubilació Jordi Llimargas

  1. Caram, quina notícia! Espero que aquesta nova etapa que viuràs sigui llarga i profitosa, que la salut et respecti i que puguis gaudir-ne plenament.

    L’Elvira i jo et desitgem lo millor i agraïm totes les teves atencions, viscudes durant els anys que hem tingut la sort d’estar al teu costat.

    Una forta abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *