Reunió equips directius projecte mapaTIC

Els passats dijous i divendres, dies 5 i 6 de febrer, els equips directius del CEPA Sierra Norte de Torrelaguna (Madrid) i CFA Dolors Paul de Cunit (Tarragona) es van traslladar a Barcelona per mantenir diferents sessions de treball al CFA Palau de Mar. Així durant la tarda de dijous vàrem estar visitant les instal lacions del centre i els vàrem estar explicant la modalitat que ell s’hi aplica, l’autoformació integrada basada en l’ús de l’aula virtual, així com l’experimentació que el centre està realitzant amb el model de Flipped Classroom o clase invertida.

Les reunions de  treball van continuar durant tot el matí de divendres.

Intervenció d'Emili Pérez

Intervenció d’Emili Pérez

La sessió va començar amb la intervenció d’Emili PérezCoordinador Tècnic d’Ensenyaments Especialitzats i Formació d’Adults del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), qui va oferir una visió de la formació de les persones adultes a Catalunya i va presentar els treballs sobre orientació de l’alumnat que s’han dut a terme des del CEB.

Mediacio escolar

Intervenció de Paquita de Pablo

A continuació Paquita de Pablo, secretària del CEPA Sierra Norte, ens va oferir una xerrada sobre mediació escolar els centres de formació de persones adultes.

Finalment els equips directius dels tres centres van mantenir una profitosa reunió de treball per tal de coordinar les accions del projecte mapaTIC i les sortides properes, tant del professorat com l’alumnat dels tres centres.

Reunió de coordinació dels equips directius del projecte mapaTIC

Reunió de coordinació dels equips directius del projecte mapaTIC

Podeu trobar més informació d’aquest trobada als enllaços següents:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *