Visita Escola Sadako

Seguint amb la ronda de visites iniciada amb l’institut Quatre Cantons, dins de projecte mapaTIC, dijous passat, una representació del claustre CFA Palau de Mar va tenir l’oportunitat de visitar l’Escola Sadako, un centre de referència en l’ús de les tauletes digitals i el treball competencial dels seus estudiants.

SadakoDurant la visita, en Jordi Musons, director de l’escola, i en Manel Sayrach, coordinador TIC, van explicar els trets bàsics del projecte pedagògic del centre i la integració de les eines TIC en els processos educatius duts a terme.

A continuació vàrem poder visitar aules dels diferents nivells educatius per tal de conèixer de primera mà el treball desenvolupat per l’equip docent i l’alumnat del centre.

 

sadako2Sens dubte, el coneixement dels projectes innovadors amb l’ús de les TIC que s’estan duent a terme amb èxit, com és el cas de l’Escola Sadako, suposa un enriquiment personal i col.lectiu per als docents del CFA Palau de Mar que ens ha de permetre seguir reflexionant sobre el nostre model pedagògic per tal d’integrar aquelles eines i aquelles pràctiques que millor s’adaptin a les necessitats formatives dels nostres estudiants.

Des de l’equip directiu del CFA Palau de Mar volem agrair a en Jordi Musons i en Manel Sayrach, així com la resta de docents de l’escola Sadako, la seva acollida i la seva atenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *