El CFA Palau de Mar a la Jornada de qualitat de l’ensenyament

El dijous dia 13 de novembre va tenir lloc la XII jornada de qualitat a l’ensenyament organitzada per la Dir. Gen. de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

La jornada tenia com objectiu “ajudar als responsables de la gestió escolar a distribuir el lideratge fins a aconseguir la corresponsabilitat i apoderament de totes les parts implicades en l’ensenyament“.

Font: Web de la XII Jornada de Qualitat a l'Ensenyament

Font: Web de la XII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

En el marc de la jornada, a més de diferents ponències i conferències va tenir lloc l’activitat del work-cafè. Durant la pausa els participants a la jornada es distribuïen en 56 taules en cada una de les quals es tractava un tema relacionat amb l’educació

Amb això es pretenia “que en un ambient relaxat i alhora dinàmic, en cadascuna de les taules previstes, es presentin dues bones pràctiques, es puguin aclarir aspectes importants, i, si escau, s’organitzin visites o intercanvis d’informació per tal de realitzar transferències de coneixement entre iguals

En concret la taula dedicada a la Flipped Classrom va actuar com a director de tema i responsables de la taula, en Joan Padrós, director i profesor de l’àmbit científico-tècnic del CFA Palau de Mar, qui va ser l’encarregat de “cercar dues experiències d’éxit en l’ús del model de la Flipped Classroom i, durant l’activitat, presentar als ponents, ordenar l’exposició, afavorir la participació, recollir un resum dels aspectes rellevants, afavorir l’intercanvi i detectar les millors bones pràctiques“.

Font: Web de la XII Jornada de Qualitat a l'Ensenyament

Font: Web de la XII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

En aquesta taula van participar com a ponents Elena Ojando, professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna i Jaume Font, professor de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró i es va fer palès els bons resultats obtinguts amb la Flipped Classroom, des de l’educació primaria fins als estudis universitaris passant per la formació de persones adultes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *