Sant Jordi!

Ja arriba Sant Jordi, a dalt d’un cavall blanc…

Aquest any a l’escola hem demanat la col·laboració de les famílies per tal de fer una exposició d’elements característics de la Diada. Els alumnes de l’escola, conjuntament amb els seus pares, han fet unes manualitats molt ben fetes, com per exemple: roses, dracs, princeses, algun Sant Jordi, castells, llances, escuts… i fins i tot alguna família s’ha atrevit a fer-nos la vila. A l’exposició també hem pogut mirar,  remanar i gaudir dels nous llibres que s’han adquirit per a la biblioteca de l’escola.

Ho voleu veure, doncs mireu, mireu…

 

Només ens queda felicitar a tots aquells que heu demostrat ser uns artistes!!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *