Cicle Mitjà

3R: VISITA EL CENTRE D’APROPAMENT A LA NATURA

El dia 20 d’octubre vam anar al CAN ( Centre d’Apropament a la Natura) de Navàs.És una granja de natura que tenen molts animals per a cuidar-los i estudiar-los. Hi havia ossos rentadors, bambis, llames, tortugues, i un munt d’animals més.

Vam fer el taller de Toca-toca que vam poder agafar i tocar animals com conills d’India,serps, iguanes, i fins i tot aranyes! Després vam fer una visita guiada pel centre on vam veure els animals i ens van explicar un munt de coses de cada espècie. També vam poder entrar a a algunes gàbies i donar menjar a alguns animals com els bambis o els pocs viatnamites. Vam aprendre un munt de coses.

A la tarda ens van fer una exhibició de vol d’aus rapinyaires. Vam veure volar un munt d’àguiles, falcons i òlives i tothom qui va voler va provar de fer d’encinistrador d’aquests ocells.

 

3r SORTIDA A CAN FONT

Vam anar d’excursió a la masia de Can Font de Manresa. Allà vam treballar l’aigua, el seu cicle i els usos que li donem.

Vam anar d’excursió a la masia de Can Font de Manresa. Allà vam treballar l’aigua, el seu cicle i els usos que li donem.
Vam fer 3 tallers:
El primer, era mirar una maqueta del cicle de l’aigua. Era una maqueta amb el recorregut que fa l’aigua des de que neix a la muntanya fins que desemboca al mar. Vam treballar vocabulari relacionat i vam enganxar-hi unes fotografies.

Un altre taller, era d’experimentació. Vam veure com funciona una potabilitzadora d’aigua i a través d’un experiment vam potabilitzar aigua bruta.

L’últim taller era de reconèixer sons relacionats amb l’aigua. El vam fer a una petita ermita que hi ha a la casa i el taller consistia en escoltar uns sons i sorolls i reconeixe’ls.

 

3R TREBALL AMB NOVES TECNOLOGIES

Aquest any s’ha fet una inversió amb equipament informàtic i ara totes les classes tenim a disposició ordinadors portàtils.

A la classe de tercer de vegades a l’àrea de medi els fem servir per buscar informació i fer petits treballs. Voleu veure com treballem?

 

3R ELS NENS I LES NENES DE TERCER TENIM NOVES MASCOTES

Els alumnes de 3er aquest curs estem practicant molt l’escriptura i fem molts textos. Uns dels textos que hem estat treballant és la presentació i la descripció i hem fet diferents treballs.Un d’aquests ha sigut crear una mascota virtual i fer que es presenti. Voleu veure els resultats?

CLICA AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *