3r visita el Centre d’Apropament a la Natura

El dia 20 d’octubre vam anar al CAN ( Centre d’Apropament a la Natura) de Navàs.És una granja de natura que tenen molts animals per a cuidar-los i estudiar-los. Hi havia ossos rentadors, bambis, llames, tortugues, i un munt d’animals més.
Vam fer el taller de Toca-toca que vam poder agafar i tocar animals com conills d’India,serps, iguanes, i fins i tot aranyes! Després vam fer una visita guiada pel centre on vam veure els animals i ens van explicar un munt de coses de cada espècie. També vam poder entrar a a algunes gàbies i donar menjar a alguns animals com els bambis o els pocs viatnamites. Vam aprendre un munt de coses.
A la tarda ens van fer una exhibició de vol d’aus rapinyaires. Vam veure volar un munt d’àguiles, falcons i òlives i tothom qui va voler va provar de fer d’encinistrador d’aquests ocells.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *