Dijous llarder

El dijous llarder,

botifarra botifarra

el dijous llarder,

botifarra menjaré!!!

 

Avui, tal com diu la tradició, tots els alumnes  de l’escola hem sortit pels voltants del poble a menjar un entrepà de botifarra d’ou o de truita.

Els alumnes de la classe dels Pops i els Dofins han anat al parc del costat de l’Ajuntamenlt, les orques i els tauros han arribat fins al Pi Rodó, els Peix Globus i pingüins a Matadars. Els alumnes de Cicle Inicial els eriçons, el trencalòs, les llúdrigues i les òlibes, han anat tots junts a fer una bona caminada fins a Casanova, els nens i les nenes de la classe de les Roses de Bosc i Dents de Lleó  a Punta Sabata, i els  Magraners i les alzines han caminat fins a Can Roviralta.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *