Curs 2010-11: Setmana Cultural: Ja som dimecres, i arriba Sant Jordi a dalt d’un cavall blanc…

Avui hem dedicat tota la jornada escolar a una de les Festes més boniques de la nostra cultura popular catalana. I és que segons diu la llegenda, on Sant Jordi va clavar la llança al drac en va sortir un roser amb unes roses tan vermelles com la sang.

Nosaltres a l’escola hem fet diverses activitats relacionades amb la Festa de Sant Jordi i el dia mundial del llibre… Educació infantil i Cicle Superior hem anat a teatre, a Cicle inicial hem fet la representació de la llegenda i Cicle Mitjà ha vingut la Maribel Risquete a il·lustrar-nos la llegenda…

set cult dmc Sant Jordi

A la tarda, exalumnes de l’escola, i que ara ja van a l’institut ens han vingut a explicar diferents contes a tota l’escola. Moltes gràcies per venir, ens ho hem passat d’allò més bé! I per acabar el dia hem fet un taller de roses.

set cult dmc taller de roses i exalumnes

Ah! per cert, des de la bilblioteca de l’escola també s’ha fet una paradeta amb les últimes novetats!!

set cult dmc exposició biblioteca
Aquest article ha estat publicat en 1. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *