Curs 2010-11: 2n: El telescopi

Un telescopi és un sistema òptic que permet veure objectes llunyans, tot ampliant-ne la seva mida i la seva lluminositat aparents. Probablement els telescopis són l’eina més important per observar els astres.

El pare del Joan Rodríguez de la classe dels poetes ens va explicar com és un telescopi i com funciona.

Vam quedar que ens trobaríem a l’escola a les 9 del vespre del dilluns 21 de febrer perquè feia tres dies que hi havia lluna plena. Els núvols ens van fer la guitza i la van tapar!!! Tot i així vam poder observar diferents constel·lacions d’estrelles.


Telescopi 2n
Aquest article ha estat publicat en 4.Segon. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *