A psico juguem a Festa Major

Aquesta setmana amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni a psico hem jugat i gaudit a partir d’aquesta temàtica.
Així, a la sala de psico han arribat els capgrossos, la gegantona “La japonesa” els cavalls, hem jugat a fer carreres de sacs, ens hem posat els zancos per ser tant alts com els gegants, ens hem disfressat i pintat de pallassos i com no, hem jugat amb les peses de psico per fer circuits.
D’aquesta manera, i a partir d’aquesta temàtica tan significativa, motivadora i simbòlica els/les nens/es han jugat i han vivenciat situacions que coneixen o inclús que no tenen l’oportunitat de experimentat com per exemple posant-se sota un gegantó. Tot això mentre treballen conceptes psicomotrius com l’equilibri, el joc simbòlic, el joc compartit, la construcció lliure de circuits, el salt, les tombarelles, el rastreig, la carrera…..en definitiva una manera lúdica i vivencial de viure la psicomotricitat.

Festa Major a la sala de psico

Aquest article ha estat publicat en Ed. Infantil: P4, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *