Benvinguda

     NOVA DIRECCIÓ http://agora.xtec.cat/ceip-torrojaimiret/

 

Benvinguts i benvingudes a l’Escola Antoni Torroja i Miret,

En nom de la Comunitat Educativa de l’escola, volem agrair-vos el vostre interès en accedir al nostre bloc i animar-vos a visitar-lo regularment. En aquest espai volem fer-vos partícips dels nostres objectius, de les nostres experiències i de tota aquella informació relativa al nostre centre.

Si entreu al bloc podreu trobar:

  • En la pestanya La nostra escola, una breu descripció de quan fou creada i de la seva estructura; les persones que formen la plantilla actual; els nivells ofertats a l’escola i les seves instal·lacions; el projecte educatiu i un vídeo presentació.
  • En l’apartat Projectes, un petit llistat dels projectes més rellevants que portem a terme actualment.
  • En la pestanya Novetats, tots aquells articles nous que anem penjant.
  • A Famílies, podreu trobar les cartes de compromís entre les famílies, els alumnes i l’escola; informació relativa a l’AMPA i, una breu descripció dels projectes més rellevants que tenen com a protagonistes les famílies dels nostres alumnes.
  • En l’apartat Informació, tot allò que fa referència a temes de: llibres de text, la pre-inscripció, el calendari d’enguany, servei de menjador i acollida matinal, les Festes que celebrem al Torroja i els nostres àlbums de Picasa.
  • Dins de Notícies, trobareu esdeveniments relacionats amb els nostres alumnes i la nostra escola.
  • Al marge dret del bloc, allí on diu: Què vols veure del bloc?, trobareu les entrades classificades per nivells.

Finalment ens agradaria rebre la vostra opinió i els vostres suggeriments a través de l’apartat: envia un comentari, que trobareu al peu de cada article, per poder millorar la nostra pràctica educativa.

Desitgem que aquest bloc sigui del vostre grat.

Salutacions cordials,

Equip Directiu

Contacta amb nosaltres:

E-mail: e3004979@xtec.cat Tel. i Fax: 977 390 616

Ens trobem a:

C/ Tarragona 9. Vila-Seca. CP 43480. Tarragona