Protagonista de la setmana Fran

La classe dels globus ha tingut el seu primer protagonista de la setmana, el nostre Fran ens ha sorprès amb moltes coses de quan era petit.
Ens ha explicat que li agraden molt els contes, una mascara gegant amb la que hi juga molt, també sap fer malabars, hem vist moltes fotografies de la seva família, alguns viuen aprop i d’altres molt lluny, i també hem aprofitat per a celebrar el seu aniversari, perquè sabeu què ? el Fran ja ha fet 3 anys, i com que s’ha fet molt gran i ja no necessita xumets, els hi ha volgut donar a la fada blava de la classe i ella li ha regalat bombons que li agraden molt.

El divendres la seva mare l’Adriana, va venir a la classe i ens va explicar el conte dels tres porquets, i aprofitant que som la classe dels globus vam acabar la sessió fent un porquet amb un globus rosa que hem pres a casa.

Es ho hem passat d’allò més bé Fran !!!! Gràcies família per a participar en el nostre projecte de vincles !!!

protagonista Fran

Aquest article ha estat publicat en Ed. Infantil: P3, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *